perjantai 27. maaliskuuta 2015

Novellien julkaisukanava: Novellinäyttely

Tämä blogikirjoitus ei varsinaisesti koske kirjoittamista, vaan julkaisua. Novellinäyttelyn järjestäjät olivat www.kirjoittaja.fi - sivustoon yhteydessä ja halusivat jakaa mahdollisimman monelle kirjoittamisesta kiinnostuneelle mahdollisuuden saada omia tekstejä näkyviin suurelle yleisölle.

Myös kirjoittaja.fi - palvelu pyrkii tähän, joten Novellinäyttelyn kanssa kuljetaan tavallaan käsi kädessä.

Ohessa pieni promoteksti tapahtumaan:

Novellinäyttely etsii kirjoittajia. Novellinäyttely on syksyllä 2015 ensimmäistä kertaa toteutettava näyttelykonsepti. Näyttely koostuu kokonaisista novelleista ja novellien pohjalta tehdyistä typografiajulisteista. Näyttely on esillä kolmessa helsinkiläisessä kahvilassa 14.–27.9.2015. Nyt etsimme kirjoittajia Novellinäyttelyyn. Haemme novelleja kattoteemalla ”hetki”. Se, millaisen näkökulman teemaan ottaa, on kunkin kirjoittajan omissa käsissä. Novellien maksimipituus on 4000 merkkiä ja ne tulee toimittaa osoitteeseen novellinayttely@gmail.com 31.5.2015 mennessä. Kuka tahansa saa lähettää novellejaan meille ja tekstit voivat olla näyttelyssä esillä myös nimimerkillä. Näyttelyyn valituille kirjoittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heinäkuun alussa. Novellien teema ”hetki” näkyy myös näyttelyn toteutuksessa. Tarkoitus on tarjota pikaisesti lounaalla käyville tai kahvilla istuville hetki tarinoiden parissa. Lyhyitä pätkiä novelleista voi silmäillä seinille ripustetuista julisteista. Kokonaiset tarinat on jaettu pöytiin. Toivomme saavamme niin paljon novelleja, että jokaisessa kolmessa kahvilassa lukijaa odottaa uudet tarinat. Syyskuussa 2015 novelleja voi lukea Vallilan Stoorissa, Kahvila Suvannossa ja Albertinkadun Street Gastrossa. Lukuhetkiä odotellessa Novellinäyttely inspiroi sosiaalisessa mediassa. Käytämme aktiivisesti Instagramia (@novellinayttely), Pinterestiä ja Facebookia (Novellinäyttely) inspiroidaksemme kirjoittajiamme ja seuraajiamme. Novellinäyttelyn tuottaa kolmen hengen työryhmä, jotka tekevät näyttelyä, koska se tuntuu hyvältä. Konseptin takana on näyttelyn tuottaja, kulttuurituottajaksi valmistunut Mandi Vermilä. Työryhmää täydentävät graafikko, karhupaidoistaan tunnettu Lille Santanen, sekä kuraattori Katja Orpana.

Kirjoittaja.fi - palvelussa on valtavasti potentiaalisia novellien kirjoittajia, erityisesti kun aihealue teemalla "hetki". Ja jos jollain oli hukassa teeman ja aiheen ero, niin tuolta voisi löytyä suunnitteluapu, http://www.nettikirjoittaja.blogspot.fi/2012/10/novellin-kirjoittaminen-teema-ja-aihe.html

Lisää aiheesta www.facebook.com/novellinayttely

Ei muuta kuin paperia koneeseen ja novellilla näyttelyyn! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti